Ízirájder öcsém

Atyánk az Autóközlekedés.hu oldal. Az Ízirájderen kamionos, buszos, teherautós megmondós, bevállalós tuti sztorikat várunk az info[kukac]autokozlekedes.hu email címre!

Nézőpont: akár a sofőrülés, akár a felezővonal, akár a leállósáv...

Utolsó kommentek

  • kortytibor: Helló! Itt mászkál az ál-Hamilton: www.youtube.com/watch?v=Onaz3tH3DLo (2010.06.21. 13:28) A lázadó
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • kortytibor: Helló! Itt mászkál az ál-Hamilton: www.youtube.com/watch?v=Onaz3tH3DLo (2010.06.21. 13:28) A lázadó

RSS

RSS feliratkozás
RSS

2009.08.14. 14:15 rodin

Busz vs. bicikli... miért???

Balázs története a szokásosan nagy vitát kiváltó témát boncolgatja: biciklis vs. buszos. Ezúttal azonban nem a belvárosban zajlanak az események, hanem autópálya bevezetőn, ráadásul izgalmas helyen...

2009. augusztus 2-án jöttünk vissza a Tisza-tótól az M3-as bevezető szakaszán, amikor a bevezető szakaszon az emelkedőnél vicces dolgot láttunk feleségemmel...

 

Arra lettünk figyelmesek, hogy a 80-as szakaszon, ahol 3 sávban hömpölyögnek az autók befelé az autópálya felől, a külső sávban egy busz irdatlanul dudál és nagyot fékez. Mivel közel voltunk én is elkezdtem lassulni, hátha a busznak menekülnie kell. A busz előtt megláttam az indokot: a busz előtt az emelkedőn (valami felüljáró van azon a szakaszon, nem is egy) hajt felfelé egy kerékpáros a busz előtt, vadul mutogatva a buszosnak, lengeti bal kezét és mutogat, hogy kerülje ki.

Namost nem emlékszem, hogy azon a szakaszon láttam-e tiltó táblát, de hogy csak józan ész alapján átgondolva: mit képzelt a kerékpáros? Hogy az amúgy is tömött autópálya bevezetőn ő lesz a király a szélső sávban?

Mivel magam is szinte minden nap bringával járok (akkor is az autó tetején figyelt két kerékpár), már csak a saját védelmem érdekében nem mernék belemennni ekkora hülyeségbe. Kérdezem én: ki volt az eszetlen jelen helyzetben?

Ja, a buszos egyébként nagyon szépen viselkedett. Már messziről dudált, jelezve a problémát, valamint nagyon meglassult és óvatosan kerülte a még mindig mutogató (néha már nem csak az irányt, hanem hangulatot is) biciklist.

Szólj hozzá!

Címkék: busz kerékpár autópálya bringás


A bejegyzés trackback címe:

https://izirajder.blog.hu/api/trackback/id/tr691309253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása